Unghästprogrammet på Flyinge

Nu är vi inne på tredje veckan redan! Helt galet vad tiden går fort och ändå känns det som att jag har bott här längre. Vi har blivit tilldelade varsina hästar, min häst heter Chairgon E kallas för Erik. Super söt häst som är väldigt känslig för allt. Väldigt spännande att få ha honom nu som min häst i 8 veckor. 
Idag var det dressyr på schemat, det var kul nu börjar jag hitta knapparna på honom. Vår dressyrtränare heter Mette Henrikssen och är suverän! 
Erik är en häst som gärna springer på, han känns lite som en ponny att rida. Underbar häst!
I hoppningen har jag en lärare som heter Piia Pantsu, gift med Fredrik Jönsson. Jag har frågat om praktikplats där undr hösten. Får se om jag får komma dit. Hade hopp-lektion för henne i fredags som inte gick så bra så vi får väl se haha. 
 
Min klass är helt underbar, alla är så gulliga och snälla och verkligen hjälps åt. Vi får mycket beröm från lärarna att de tycker vi verkar så härliga! Alla som jag bor med trivs jag också med, vi var i lördags och käkade pizza tillsammans i byn. Jättetrevligt! Vi prickade in en bra dag, det var liten avslutningsfest så det bjöds på shottar och det var livat. Underbart!
På onsdag ska vi i huset gå på bio, vi ska se Mamma Mia 2, haha jag har ju då redan sett den men kul att vi ska gå hela huset :D 
 
 
Här är Erik! :D