Where our eyes are never closing

Veckan gick fort, nu är läger två slut och läger 3 & 4 har börjat :) Jossan och Evelina är tillbaka och är ledare på de lägrerna :) Härligt med mycket folk här! 
 
Denna vecka jobbar jag i Lisas stall och idag var vi på tävling, ponnierna skuttade :) Pondus var asgrym! nolla i första klassen och ett pet i andra klassen men det var inga komplikationer som det kan bli ibland när han är med i bilden :p Flickorna var dock inte på topp men Flickan och Bibbi gjorde bra ifrån sig ändå. Twilight var lite ofokuserad och glömde hoppa.. tråkigt.
 
Vi hade lite problem med bilen dock. Blenda körde Pondus i Lisas transport och vi hade flickorna i lastbilen. Lisas bil började ryka IGEN så vi fick hämta Pondus mitt i tävlingen. ( han åkte senare ) Vi fick hjälp hem sen av Veronika som tog Pondus i hennes transport och vi tog med deras ponny i lastbilen :) 
Det blev en jobbig dag. Regn + ofokuserade hästar + trasig bil + att min telefon cp:ar så jag hör ej vad folk som ringer säger. Den har hängt upp sig på att den har hörlurar i sig fast jag inte haft hörlurar på två veckor :s