Sunday it is

wohoo day off today! Jag vaknade vid åtta faktiskt, försökte ligga kvar i sängen men var alldeles för kissnödig för det, haha. Så jag gick upp och fixade frukost, åt och lyssnade på musik. Duschade och fixade mig fin, tog på mig smyckena jag fick av Sarah och Jacob i julklapp, as fina :) 
 
Vid kvart över tio kom Chester och hämtade upp mig så åkte vi till Orlando. Vi lämnade av My's bröder på flygplatsen och sen så fortsatte vi mot Milian Mall. Chester hade lite ärender så vi skildes åt och jag gick först till Cheesecake Factory och beställde en tårta till Sarah som Chester bad mig göra. Sedan gick jag raka vägen mot HM och shoppade xD Det låter tråkigt men jag gillar faktiskt inte dem här amerikanska kläderna. Deras mode är på en lägre nivå än hemma och jag vill verkligen inte bära dem här kläderna. Vissa är ju as snygga och as coola men då är dem as DYRA så där spricker det hela. 
 
Jag fick lite kläder till nyår som vi troligtvis ska fira med ett annat häst team som oxå håller till här i Ocala. Vi träffade dem när vi gjorde det där polistränings grejen. Jag vet inte alls hur det blir, men hoppas det blir kul iallafall.
 
Armband från Sarah & Jacob :)
Min lunch idag ;)
.....och efterrätten xD 
I morrn blir det gym med grabbarna! Vi måste bli av med all julläckerheter vi ätit xD