Tillbaka till verkligheten!

Känner mig rätt så sjuk nu när man har täppt näsa och känner mig övrigt seg. Men i helgen var jag i stallet hela dagarna, i lördags fick jag skjuts av Emma dit, hon släppte bara av mig för att hon skulle till Hormesta o plåta :) Så jag red själv på både Tessan o Lucky som jag skulle hjälpa Elin med :) Jag hade även insläppet i lördags så jag var där från 12 till 5. Det var typ regnblandat snö oxå den dan, de va inte så kul. Men fick rida så njöt av de :) Tessan har fått vaccination så jag skrittade bara ut med henne :)

I söndags hade jag utsläppet, Emma skjutsade dit mig igen, men jag försov mig så jag var inte i  stallet fören kl halv 10.. hehe Men då släppte jag ut kusarna o så tog jag o Tessan en ritt till Tuna :) Det var ashärliga väder o solen sken! :D Efter ridturen mockade jag till båda hästarna, sen hämtade jag Lucky och red ut med honom, vi tränade lite på åkern. Han var asrolig att rida, och liten! haha längesen jag red en ponny :)

Men i måndags vaknade jag förkyld så idag, onsdag, behövde jag inte vara med på idrotten, hehe Och i morgon har jag körlektion igen! Fyllde precis i sommarjobbsankät nu oxå så nu känns det bra! Sökte även jobb hos Åkery, hoppas man får nåt! :)

Veckans weirdos...;)





Här  spelade vi in vår vackra låt till Emma N :D


Mia o ph o jag åt på Wikmans i måndags B)