Bye bye Maj

Idag hade jag slutprov i matte, det gick väl sådär. Vågar inte hoppas för mycket, väntar på svar istället :)
Chester smsade mig i onsdags och frågade när jag kunde komma, han sa att han behövde mig egentligen hela sommaren. Jag vart lite orolig med vad han menade för jag vet ju att det är några som redan jobbar där nu så jag smsade Virginie och hon visste inte riktigt heller. 
Idag fick jag svar. Philipp hade sagt upp sig.. väldigt oväntat måste jag säga! Så just nu går vi alla runt och skriver till varandra om vad som händer. Nu har Jacob slutat och tydligen nu Philipp och så vet jag att Virginie ska sluta... vad händer?
 
Jag svarade till Chester igår att jag kan komma i mitten av Juli och jobba men efter att hört allt nu vad som hänt blir jag orolig :s haha. Alla mina vänner slutar där så då vet jag inte riktigt om jag vill jobba... Annars gör jag det bara för pengarnas skull. Vi får se. 
 
Biljetten till Gotland är iallafall bokad! 31 maj åker jag till den efterlängtade ön! Ska bli superkul!
Har redan börjat packa lite så nu taggar jag!
 
På lördag ska jag till Paue och vara med henne och Mimmi på en liten tjejkväll :D Ser framemot! 
 
Just ja, jag var och provjobbade för ett jobb i Sthlm i torsdags.. ( förra ) Det var trevliga människor men jag skulle ha behövt säga ifrån Gotland då vilket var det största skälet till varför jag tackade nej. Sedan var det lite sådana saker att allt dem gjorde gick lite emot mina principer. Nu när man har fått mer erfarenhet och mer vett och sett hur saker ska gå till så vart jag ju inte lockad av att jobba på en gård som inte tänker på hästens hållbarhet alls. Sen att dem lät valacker och hingstar gå tillsammans i en liten äcklig skithage gav dem inget bra betyg från mig.