Blir bra snart på att blogga

Som rubriken talar om så ska jag verkligen försöka att hinna blogga mera... Har haft väldigt mycket i skolan och allt annat. men nu ska jag verkligen försöka att bli bättre!
I morgon väntar en bilresa till Gotland!Jag och min syster ska åka och titta på hästgården som jag förmodligen ska jobba på i höst :) Gården heter Svindarve (hoppas jag stava rätt) där jag ska få lära mig allt man behöver kunna om avel eftersom jag är inne på att gå hippolog utbildningen i Flyinge. Läste faktiskt att i år skulle man inte behöva gå och "praktisera" på avelgårdar innan man söker till Flyinge men jag känner att jag vill ändå jobba ett år innan man hoppar på skola igen, och så för att se om det vore något för mig i framtiden, men det tror jag! 
 
Vi har fått en ny häst till stallet igen! En flugskimmel denna gång, han kommer från Irland tidigare och är en gammal fälttävlingshäst (jag har blivit kär!) men han är i väldigt dåligt skick. Han är alldeles för mager och är så nersutten  så det är inte klokt! Och han är bara 15.... Men så fin i övrigt! De ägare som fått honom nu (de fick honom gratis!!!) som står i vårt stall frågade mig om jag ville hjälpa dem med honom, såklart att jag vill det! Men jag svarade idag och hon frågade mig i söndags så jag hoppas erbjudandet är fortfarande öppet :p Håller tummarna! 
 Nya hästen på bilden