Visby

I helgen var min familj och jag i Visby och här har jag fått lite bilder av Emma som jag kan visa!
 
I måndags var vardagen tillbaka men nu kände jag att jag hade nya krafter och orkade mer igen! Carin har landat och jag visade henne rutinerna. Ridskolan hålls måndagar och tisdagar, de dagar är riktigt stressiga, så i måndags gjorde jag så mycket så de orkar jag inte ens skriva om xD Men jag hade lektion för Ingela på kvällen med Magika :D Det var andra lektionen med henne och jag tyckte att hon kändes mjukare och vi har nog hittat lite varandra mer :)
 
Tisdags var det lite lugnare men ändå ridskolan på kvällen. Vi hade lite ledigt vid tre tiden så då passade jag på att rida Blue som jag får rida så mycket jag vill nu när Nadja jobbar på fastlandet i två veckor :) Carin och jag gjorde upp att jag skulle få rida och hon skulle hjälpa till med knattarna men då fick hon ett erbjudande att rida Lucky så jag var tvungen att sitta av och hjälpa med knattarna.
 
Hade lektion på kvällen igen med Magika :D Denna gång för Lisa! Vi tränade lite inför KM dressyren som ska hållas här nån gång denna månad :P Magika var ännu mjukare idag, men hon låser sig lite ibland så Lisa ska rida henne nån gång och känna efter. Mn lektionen gick bra, hon fick jättefint vitt skum och stannade längre i formen mot vad hon gjort tidigare :D
 
Onsdag, det var idag. Lite lugnare dag som tur var :p Vi hade en liten bebishoppning för Calle och Lordi. Jag hoppade Lordi och Carin red Calle. Lodi tyckte det var jättekul med hinder och tog fina skutt faktiskt! Calle däremot ville inte alls. Carin och jag red ut på Lucky och Felicity och eftersom Lucky är skäck ( ser ut som en ko som Felicity är rädd för ) så vart det lite mentalträning för lilla Flisan! Det gick jättebra, hon var lite skeptisk men det släppte snabbt :)