Ännu ett avsked

Ja, i morgon flyttar Jossan till Stockholm för att arbeta som ridlärare. Det kommer verkligen att bli tomt utan henne! Vem ska jag nu fråga om allt lixom? 
I morgon blir det tidig väckning igen, vi ska hjälpa Blenda att lasta fjordisar som ska till fastlandet, och sedan hjälpa Jossan att lasta Topsen ( hennes häst ). 
 
Idag var Blenda, Jossan och Lisa på tävling så jag vart ensam på gården, eller ja Arne var ju hemma oxå :) Så jag gjorde lite små jobb och sedan red Calle i ridhuset. Han var lite tveksam och rädd för att gå ensam men väl i ridhuset gick det bra. Vi tränade på volter och ställa och böja. Haha volterna förstår han sig inte riktigt på men böja och ställa det fattade han bra! Jag red max 40 min, han kändes så fin på slutet så lika bra att ge upp då när vi är på topp! 
 
Dem andra kom sedan till lunch. Åh btw, jag åt pizza till lunch idag (a) ASGOTT!  Vi tittade lite på terrängen som gick på tv och sedan ut för att rida Lisas hästar. Jag red Flickan som inte riktigt var på hugget idag, hon gav typ upp efter första galoppen :O Men Lisa sa att det är vanligt att 4-åringar blir lätt trötta och att det ska få bli lite konditionsträning för dem snart :p
 
Jag har fått lite beslutsångest... Nu har jag tittat och jämfört Flyinges unghästutbildning med den samma utbildningen i Skara, och kan inte veta vilken jag ska välja... Skara är ju nämare hem.. och de erbjöd till och med lektioner om hur man sköter sitt eget hästföretag, vilket är det jag vill ha som vuxen. Men Flyinge, att säga att man pluggat där höjder ju statusen :P haha och det känns kanske lite proffsigt att läsa där.. AAhh vet inte.