Super upptagen!

I helgen var Ellen här och hälsade på! Hon kom i fredagskväll, jag hämtade henne i Etelhem :) Direkt när hon kom till gården fick hon hjälpa att rida lite hästar. Carin och jag var ensama i helgen då Lisa och Blenda var på fastlandet för att träffa en ögonläkare. Så Ellen red Blue, hon tyckte faktiskt mycket om henne :)
 
Lördagen red vi ut på morgonen, det var vårväder! Jag på Pelle, Carin på Calle och Ellen på Blue :) Mockade och gjorde allt klart tilllunch. Vi tog även ut fölstona som skulle avvänjas från fölen som vi har här hemma :)
Sedan red vi igen, jag på Sassa, Carin på Flickan och Ellen på Lordi :) Vi red hem Balsa och Hera oxå för Sofia kom och hämtade dem på kvällen. Sedan red vi Pippi, Loppan och Tino! Just ja! På lunchen åkte jag med Ellen till Ljuggarn för att visa Raukarna :D
På kvällen kom Lisa och Blenda hem och vi alla satt och tittade på melodifestivalen ( som suger faktiskt ) med Sofie som kom :D 
 
Söndag var det en provridning på Champis ( schvampis, som vi säger ) och så kom Jackie! Vi gjorde det vanliga jobbet och red även Flickan, Sassa och Bibbi :)
På eftermiddagen åkte Ellen tillbaka till fastlandet. Det var jättekul att du kom Ellen! :D
 
Måndagen, det var asfint väder! Vi passade på att rida ut, och jag fick skritta Dessie :D inne, och Carin skrittade Flisan :) INGELA HADE MED SIG EN TÅRTA FRÅN HELGENS BARNKALAS :D ASGOD!! oj allt skulle inte vara caps men orkar inte skriva om den meningen xD haha
 
Tisdag, Olle skulle komma men han fick förhinder. Vi åt resterna av Ingelas tårta.. aa de va en ganska chill dag faktiskt. 
 
Onsdag, Olle kom. Hihi, jag hämtade Kummin från lerhagen och sköljde av fötterna men han vart skitig på vägen till stallet. Jag förklarade det för Olle och då bad han mig borsta av leran, vilket jag gjorde, och han var asglad :D han sa; " Vilken TUR att du jobbar här!" hihi han gjorde min dag!
På kvällen bakade jag, eftersom jag ramlade av Blue för nån vecka sen..xD det vart chokladmuffins med glasyr på.
 
Torsdag, vi åt mina muffinsar på lunchen, asgoda om jag får säga det själv (a) Vi tog fölen till ridhuset så de fick springa av sig, vi red ut varav Loppan som jag red är tydligen inte trafiksäker och det kom en lastbil så vi flög i full galopp ut på asfalten och ner på åkern. När hon lugnat sig stannar lastbilen och en tjurig gubbe kommer ut och skäller på oss för att vi rider på vägarna. Vi har tydligen inget där att göra... efter lite smått bråk vart han nöjd och åkte iväg glad.
 
Jag och Lordi var med på Lisas hoppträning! Carin red Blue! Vi hoppade mur, vattenmatta och hinder med korner under! Lordi titta inte ens, han bara hoppade! Asduktig häst!! <3 Haha, åh eh, Carin ramlade av så nu ska hin baka ;D hahah
 
Våra "underbara" praktikkanter som var här två dagar ;)
Present från Ellen!
Ellen och Balsa!
Magne njuter!