I can't change

Dagarna går så fort! I torsdags var jag med på hopplektionen för Lisa. Lordi var faktiskt jätteduktig och väldigt pigg för att ha hoppat dagen innan oxå. Han skötte sig riktigt bra, det är fortfarande styrningen och lite ridbarhet emellan hindrena som saknas :P
 
I fredags var det tävling för Suprise och Pippi! Jag var ensam hemma och gjorde allt jobb här. Så skönt det ör nu när några av hästarna börjat fått sova ute så man slipper mocka så mycket! Jag hann rida ut en sväng oxå på Lordi runt basänget vilket han tyckte var toppen. Det var en visning på ett hus som pappa ville att jag skulle kolla in så jag åkte till Etelhem och tittade på huset. Det var verkligen jättefint! Men tråkigt nog var dte många dyra saker som skulle behövas åtgädas och så var det vatten i källaren....hm.
 
Ingela fyllde år i lördags! Carin och jag hade köpt ett tävlingsset till henne. Ett Glen Gordon schabrak med matchande mössa! Hon fick dock presenten dagen innan för då skulle hon tävla Pelle och jag tänkte att då vill hon nog använda de som hon oxå gjorde! :D 
På kvällen kom söta Sofie och Sandra med ett påskägg och must till mig! :D Jag hade snapchattat med Sandra tidigare på dagen och sagt att jag inte fått nått xD Så kom de med ett!! Sötnosar!
 
I söndags hämtade jag Carin på kvällen från hamnen. Sofie åkte med som sällskap! Carin hade sin vän Bella med sig som hjälpt oss en hel del! 
 
Idag, tisdag, tömkörde vi Magika för första gången! ( Blenda tror de va första gången ) Hon var asduktig iallafall! Vi tog hem Kurre, Brandy och Kråkan och Lipton som ska kastreras i morgon.