Love song to the earth

Regn regn och mera regn... Är det dehär de kallar sommar?
Jag känner redan att jag behöver byta miljö, jag saknar att vara i varma Florida där det inte fanns några bekymmer. Kanske killproblem men det saknar man ju nästan nu när man är i detta tråkiga land. 
Jag saknar att få gå upp på morgonen och ta på sig shorts till jobbet där världens vackraste hästar står och väntar på en. Bara tanken på att det är några andra som är där nu och lever det livet gör mig så svartsjuk och arg, besviken. Visst jag kan ju alltid åka dit igen men hur skulle det vara att jobba där utan mitt underbara team? Ingen förutom Jerry är kvar där. Det blir bara inte samma sak utan dem andra. Jag kanske förstör det fina minnet jag har av det jobbet nu om jag åker dit och inte upplever samma sak. 
Nej jag måste sluta titta bakåt och fortsätta blicka framåt. 
 
Just nu jobbar jag som förskolevikarie och det är väl ok. Barnen är rätt söta och min nya bästis är en ettåring som drar mig runt på skolagården och vill gunga på en gunghäst hela dagarna. Om jag nångång får en unge ska den vara lite som henne, haha fast kanske i killform...? Att jobba på dagis får en att fundera lite, ibland blir man sugen att skaffa barn faktiskt haha. Jag som aldrig tyckt om barn xD Dem är ok.