Just my opinion

Många gånger frågar jag folk runt om mig om det är något fel på mina åsikter. I detta fall tycker jag att jag har rätt. Sverige är alldeles för mesigt!
Fick veta att en lärare ( som inte är utbildad till lärare ) ska få chans till att få bli mentor över en klass. Hur kan en människa som inte har behörighet att få sätta betyg på bli mentor till en klass??
Om jag får säga min åsikt så är inte den människan ens lämplig att hålla lektioner. När jag var närvarande på en av hens lektion, den slutade med att alla barnen fick leka hänga gubbe för att det var ändå ingen som ville jobba.
 
Är det så framtiden ser ut?? " Du behöver inte jobba om du inte orkar, stackars dig." Jag kan se det framför mig. Sjukhusen stängda pga att ingen vill jobba. Det lär ju bli en rolig framtid.
Jag är så j**la förbannad just nu. 
Själv sliter man ut sig för att få en bra framtid så sitter barnen och pratar om att man behövr inte jobba för man kommer ändå att få bidrag om man är arbetslös. Man klarar sig på bidrag menar barnen. 
Dem sitter bara framför sina datorer och pratar om att bra filmer innehåller våld och mycket blod. 
 
Någonting måste göras. Jag vet inte riktigt hur men jag vet av fakta att det måste börja med föräldrarna. Det är INTE lämpligt att låta sin unge sitta och spela dator hela nätterna och sen slippa gå till skolan för att "dem är trötta och har ont i huvudet."
Vi skapar små monster på detta sätt. Det borde fan finnas körkort på att få skaffa barn. Många är inte lämpliga att få vara föräldrar. 
 
Bildresultat för children memes