Available Jumpers

Nu är jag tillbaka där jag började! Arbetar åt My med hopphästarna vilket känns toppen! :) 
Resan gick bra dock tyckte USA costumers att det var konstigt att jag var tillbaka i landt efter att bara varit hemma en vecka så dem tog mig in till ett annat rum där jag vart förhörd av en polis typ och fick berätta varför jag kommit in i landet igen. 
Dem kollade upp så allt stämde och sedan gick dem igenom mina väskor och sen fick jag åka. Jag var så nervös och rädd men jag lyckades lägga det åt sidan och verkade utåt väldigt lugn och cool. TUR.
 
Känns skönt att vara tillbaka! Alla vart glada att se mig igen och det känns super! Tyvärr bor jag igen med killarna i det huset där vi inte har internet så det är svårt att få kontakt med mig. Men jag ska skaffa ett amerikanskt sim-kort så då kanske jag har lite internet iaf :)
 
Nästa vecka på tisdag åker jag och My med hästarna till Wellington där My ska tävla! Det ser jag jättemycket framemot :D Där på plats så ska Christoffer komma och hjälpa mig att packa upp och få allt på plats och visa mig runt :D Där nere hänger det mycket svenskar så det ska bli kul!
 
Jag var ledig i måndags och då åkte jag och Jazmin ( nannyn) till Orlando för att lämna av Marc, som är Chesters tränare, på flygplatsen och sedan åkte vi och shoppade :) Bra dag!
 
Tog med mig eget svenskt smör och leverpastej! VIKTIGT! :D