Simone slår till

 
Igår natt var de storm här på Gotland! Vi hade förberett hela morgonen med att fixa rent i stallet och stänga alla dörrar så när stormen kommer kunde vi bara slänga in hästarna. Det regnade och regnade och regnade... sen på kvällen kom stormen. Herregud vad det blåste! Grannens tak på ladugården har blåst bort! Stackars kor..
 
I morse gick vi upp och tog fram frukost när Blenda kommer i panik och talar om att hästar har rymt! Alla springer ut och vi möter en bil som berättar att de är fölstona som tagit sig ut. Vi åker dit och ser Tintomara, Cola och Twiggy på tomten mittemot hagen. Vi fick fast dem ganska snabbt och gick runt staketet där vi hittade tre träd fällda över staketet. Lagade de, åkte hem och åt frukost. Vi började mocka lite när någon ringer igen och säger att hästar rymt! Åker tillbaka, men alla fölston är kvar. Åker till åringarna samt Champis och Notte som vi släppt ut i Findabacke, men dem var oxå kvar. 
 
Vi lastade en massa hö och kollade i skogen om fjordsen var kvar, vilket de var som tur var :) Gav upp och åkte och mockade igen. Cola hade fått blodsår av staketet som vi sprutade lite med sårspray, det var mest ytligt som tur var!
 
Dagen flöt på fast vi inte gjort så mycket. Det är familjeläger här nu, dem kom idag. Vi tog emot dem och de fick rida en lektion. Vi red vår vanliga tisdags-lektion när Blenda ringer mitt i lektionen och berättar att hästar har rymt igen!! Cain hoppar av och Nadja springer iväg. Det var fölstona IGEN som rymt. Denna gång fick de komma hem så de inte kan rymma igen. 
 
 
Just ja. I lördags var vi ute! Jag, Sofie, Carin, Nadja ( vi förfestade med henne sen gick hon på Munken) och med Sofies kompisar :) Vi var ut på Terrassen och vi hade ASKUL! Dock tappade jag min telefon i toan igen så den är död nu..