Glad Påsk!

Glad Påsk alla vänner! 
Jag har av någon konstig anledning fått feber så jag ligger i sängen och tråkar. Tittade på Prison Break men internetet krånglade så det fick bli att blogga istället.
 
Lucky har under senaste tiden varit som ett trotsigt barn. Han vill inte göra något som jag vill göra och sätter sig på tvären. Känns sådär.
Vi har hoppat lite denna vecka, första sprången överhoppade han som tusan! Trodde jag skulle flyga ur sadel haha. Anita kom förbi i butiken så jag passade på att fråga lite om hur jag ska göra då han ite riktigt lyfter på fötterna när vi lägger upp bommarna. Han kliver över de riktigt bra när de är på marken ( efter Anita träningen ) men när de höjs så skiter han i bommarna. Anita sa att de va bara att öva på så ska han nog lära sig. Längtar till nästa träning!!
 
Nu har vi tränat att lasta lite, bara hunnit två gpnger MEN  den andra gången gick han faktiskt på direkt och stod inne ett tag och käkade. Duktig!
Just nu vill ag bara bli friska så att jag kan få träna. Funderar nämligen på att anmäla mig till Siv Birgerssons träningar. Skulle behövas...frågan är om man har råd. 
 
Bästa syster min fotade mig och Lucky!