Tillbaka på hoppbanan

Det hände en liten olycka här i förrgår som ledde till att Virginie inte kan arbeta för tillfället så jag är stand-in igen och groomar för My :) Det känns skönt att få jobba med hopphästar igen måste jag säga! Jag hjälper ju även killarna med körhästarna också men jobbar nu mest med the jumpers. 
 
Såhär gick det med Virginie; hon var ute och gräsade Ohio då han plötsligt fick för sig att ta friheten och kasta sig loss. Han kickade henne med en rejäl smäll och for i väh i full galopp! Jag sprang till Virginie som skrek som en galning. Jag sprang sedan tillbaka till tackroom för att hämta hjälp av Jacob och Sarah som var där inne. Virginie bad mig fånga hästkräket, vilket inte var det enklaste... Jacob hjälpte mig och vi försökte rama in honom nånstans men han fortsatte springa runt Vouge´s hage och retade upp alla hästarna. Till slut fick Jacob tag på kräket och vi satte honom i boxen. Sarah tog Virginie till sjukhuset där hon fick veta att inget är brutet men hon har nånting i höften som dem inte riktigt vet vad det är så just nu hoppar hon på kryckor och går på smärtstillande. 
 
I morgon är det tävling för My och Afro så jag ska få åka med på den och hjälpa till :) Det ska bli kul att få komma ut och se hur Grand Prix tävlingarna går till här :)
 
 
En annan grej: Michael Freund ( en världsberömd 4-spannskusk) är här igen och tränar hästarna. Han är en ganska skön prick den där :P Han älskar att kittla folk genom att stoppa in fingret i öronen på dem xD Han gjorde det på mig förra gången han var här.. får se om han gör det igen nu :P haha.
 
Annars är det inte så mycket. Jag börjar förbereda mig pshykiskt att jag ska snart åka hem. Har ångest måste jag säga.  Vill vara kvar i USA :(