Sportlovet

Under lovet har jag inte suttit någonting vid datan så nu bombar jag lite från veckan!
Första helgen så var Emma och jag till Tessan och red, vi hade en fotoshoot på Tess!
Måndagen  red jag på morgonen och sedan vid halv fem åkte vi iväg med bussarna mot studentkryssningen!
 
Det var awsome! Det var galet, vi kom in på båten vid halv åtta, då skulle jag äta kvällsmat. Vi åt och sedan mötte jag Paue och vi gjorde oss i ordning för kvällen. Paue gick och åt medans jag lockade håret osv. Sedan vid halv 11 gick vi ut och letade rätt på alla. Vi satte oss i puben med grabbarna och började kvällen.
Det gungade så mycket ute på havet så det var helt galet kul att dansa just då! Haha, alla ramlade på varandra och hade kul. Under kvällen tappade jag bort tjejerna och hamnade med några killar istället, men det var trevligt! haha, hittade tjejerna en stund senare. Man hade absolut ingen koll på vad tiden var, det betydde inget denna natt xD Men vid halv sex på morgonen började jag och Paue svikta lite så vi la oss i hytten och skulle vila lite. Det slutade med att vi somnade och sov en och en halvtimme, asskönt! Det måste ha varit en supernap för när vi vaknade sen så var vi pigga (iaf jag) så åt vi frukost. Denna natt måste man göra om!
 
Vi kom hem på tisdagskvällen vid åtta tiden, då var jag uppe i varv efter att ha sovit i bussen. Kom hem och åt (kändes som att man inte ätit på år!) och tittade på Arrow, och berättade allt jag vart med om till min familj, sen somnade jag xD
 
På onsdagen var jag lite off så jag satt hela dagen och tittade/lyssnade på TheLonely Island (äälskar dem!) Det var skönt att chilla lite. Jag tror torsdagen såg lika ut fast jag träffade Amanda vid ett på stan. Vi köpte Emma N's födelsedagspresent. På kvällen sen träffade jag Philippa och Rasmus och Dan. Vi spelade Zombies och åkte till Max ( jag var sugen på en delux) så gick vi in på Maxi för att köpa mashmellows som vi sedan grillade över ett värmeljus när vi spelade TP xD haha, det var random men en skön kväll =)
 
Sedan på fredagen fyllde Emma N år så vi var ett gäng som åt på Vita Elefanten, sedan fortsatte vi med att gå hem till Emma för att förfesta lite. Sedan vart det en utekväll, kul! Synd bara att det var innan löning, det var inte så mycket folk ute, men kul vart det ändå =)

Sen i helgen vilade jag med att rida lite lungt och pluggade...
 
Bilder från vår photoshoot.
 
 
 
Om ni undrar vem den duktiga fotografen är så är det min duktiga syster!
Kolla gärna in hennes blogg!
http://emmalicarlson.wordpress.com/