Veckan!

Förra helgen var jag ute och provred en liten söt häst som troligtvist ska bli min tränings,- tävlingskompis!
Hästen som är ett sto heter Sunny, 10 år, fullblod/connemara. Hoppar allt! Hon matchar mig väldigt bra i hoppningen då hon hjälper mig lite och jag känner mig väldigt trygg på henne. Hon är ganska liten, kanske runt 1,60-1,62 i mkh. Det känns som en ponny ;)
 
Jag kände direkt att det var henne jag ville ha och ägaren och jag kom väldigt bra överrens så det känns bra!
Tanken är väl att när jag kommer tillbaka från Australien så ska jag börja träna på riktigt och kanske ta mig ut på nån pay & jump. Får se hur mycket pengar jag har då :p
 
Annars då? Jo, jag jobbar på och försöker ha pengarna i tankarna när jag är på jobbet. Jag är ju egentligen ingen barnmänniska men det går inte ut över dem. Tyvärr kan jag lätt blir trött och irreterad när lärarna lämnar mig ensam med 14 st ungar! Jag fick hoppa in på Korsängen i två dagar denna vecka där jag fick ta hand om ungarna själv i en halvtimme. Kanske låter som en bagatell men att vara ensam med ungar man knappt känner är varken kul för mig eller barna. Alla lärarna är så noga med att dem ska få rast! Jag förstår att den kan behövas men tillexempel, när jag jobbar i stall har jag aldrig rast? Plus att man sitter ju redan typ under hela dagen! Jag är jättetrött när jag jobbar på dagis. Jag gör ju INGENTING. Sitter och leker med barbie och gräver sandkakor. Kommer säkert gå upp en massa i vikt... På så sätt passar inte detta yrke mig. Jag har så ofta ont i huvudet och känner mig bara allmänt seg. Jag måste få röra på kroppen och vara ute mera. Plus att jag klarar inte av hur kladdiga och skitiga barnen är! hahah, vilket tönt jag är, men det är sån jag är :) haha. 
 
I onsdags tog jag ledigt faktiskt och åkte till Ellen för att hälsa på henne! Jag fick rida en friserhingst vid namn Malte, supertrevlig!  Så fick jag se hur hon har det och hälsa på alla hon jobbar med. Riktigt trevligt hade vi de! :)
 
Suddig bild men så ser Sunny ut!
 
 
Ellen klippte häst ;) haha här ska de föreställa en stjärna. Den fick tas bort ;)