Så förbannad!

Jag blir så förbannad så jag vet knappt vart jag ska börja. 
I fredags när jag lämnade jobbet gick jag hem med jobbiga tankar. Under idolfinalen hjälpte mamma mig att skriva ett sms till min chef som tycker att jag ska betala då en kunds täcke kommit bort då den var inne på tvätt hos oss i butiken.
Jag skrev från lagens ord att arbetsgivare inte kan begära pengar från anställd på sådana saker. Endast där något gått sönder med flit, att man t.e.x stått och sparkat sönder något då är man betalningsskyldig. Inte annars.
Jag avslutar smset med att " detta är vad lagen säger så jag tänker inte betala. Trevlig helg"
 
Jag fick inget svar. Helgen går och måndag smyger sig fram. Jag vaknar på natten av att jag skakar och är kallsvettig. Jag går upp på toa och magen vänder sig ut och in. Magsjuka.
Jag spyr i 5 timmar, varje halvtimme. Det värsta jag varit med om. 
Jag smsar till chefen att jag är magsjuk och kommer inte. Får svaret " Vad trist, vi som har så mycket att prata om".
 
Tankarna spinner. Vad finns det att prata om? Jag har kollat upp med lagen att jag inte ska behöva betala. Vad ska hon göra?
 
Efter några dagar när jag mår bättre åker jag till jobbet. Känner mig fortfarande yr. Kommer fram och låtsas som att allt är bra. Min chef säger att hon vill prata med mig. Hon börjar med att hon tittat på övervakningskameran från i fredags och säger att jag gick för tidigt. Tydligen hade jag gått 10min för tidigt.
Men nu hör inte det hit. Hon kollade på kameran för att övervaka hur jag jobbar??!! Det vet jag är förbjudet. 
 
Sen fortsätter hon med att jag skulle ha pratat med henne tidigare till varför jag inte ville betala det försvunna täcket. Hon påpekar att hon tycker att jag är dålig på kommunikation och att det är verkligen något jag måste jobba på för att hon inte är en tankeläsare!
Sen hittar hon på att hon har gått igenom med mig att om jag skulle göra något sådant fel igen ( ja tyvärr har det hänt innan. Jag vet verkligen inte hur) så ska jag betala det själv som en principsak! För att lära mig att jag inte ska göra fel.
 
Då får jag nog. Jag skriker tillbaka att jag inte vill med flit göra fel och att jag var inte ens på plats den dagen täckena packades. Då menar hon att jag hade skrivit dålig information om täcket när kunden kom in med de. Och att det var därför hon packat fel täcke. Men hon menar att det handlar om tre marina täcken. Jag sa då hur kommer det sig då att ett av de täckena vi fick tillbaka av kunden var svart? Då hade hon inget svar på tal.
Sen vände hon på det och fick det att bli mitt fel. Jag hade ju inte skrivit hur många gram de olika täckerna skulle vara.
 
Det skumma är att hon säger att hon inte visste hur täcket som är borta ser ut eller vad det är för storlek men sen nämner hon att hon visste precis att det var olika gram på dem. Hur kan hon veta de olika grammen men inte kollat storlekarna? Dem står på samma lapp....