Rock all nite

I helgen var det sista ULK mötena! Skönt men samtidigt tråkigt eftersom alla var jättehärliga männsikor, och det var ganska skönt att inte jobba, haha. Vi firade lördagen med att ta hem kebab från en resturang i Visby när vi ändå var där ;) 
I måndags var det mycket med ridskolan som vanligt, vi hann rida ut på morgonen med Lisa och Ingela. Malva vart klippt! Haha nu ser hon ut som en rock´N roll brutta!  
Borka börjar må mycket bättre nu! Hon äter höt hon får och kastar i sig havren! :D
 
I Tisdags hade vi storm. Jag vaknade med förskylning och mådde piss, och så lite storm på de, kul! Anna kom ut och masserade lite mer på Pelle som blivit mycket bättre :D Vi hade jätteproblem med blåsten, vi tänkte ställa in lektionerna men vi bestämde oss för att ha sittsträning med dem, Voltige. Barnen tyckte det var superkul! Efter träningen fick de teori med mig som jag ska ha nu som ingår i ULKen. Jag har haft två träffar och måste säga att barnen är jätteduktiga fast de är små. :) 
 
Idag har jag tömkört Lordi som var superduktig! Inte så konstigt dock (a) Har även ridit Mirk själv i ridhuset. Han är en nybliven 4-åring som ska "ridas in". Han är ju inriden men inget mer så jag och Carin ska fixa till honom och Heidi. Men Heidi får vänta för jag åker hem i morgon och då har vi bara en hemma, Mirk, så Carin inte behöver ha båda :) Red Pelle oxå, men lugnt eftersom han blev behandlad igår :)