Mellandagarna

Julen är över och det känns jätteskönt! Längtar mig bort till varmare kontinenter och funderar vad jag ska göra i livet? Ska man ta sig i kragen och plugga matte så att jag kan bli veterinär eller ska jag gå unghästutbildningen på Flyinge för sedan gå beridarutbildningen? Vet inte alls vad jag ska göra... Det ända jag vet är att jag vill bo i ett varmt land men för att få arbeta utomlands måste jag ha en utbildning för då blir det lättare att skaffa Green Card. 
 
Just nu är jag glad att jobba på Stigsberg, jag njuter av att få jobba där. Idag var jag och en tjej som heter Viveka själva då Sara ( chefen ) var sjuk. Det var spännande och jättekul, det var många som droppade in med tanke på att vi har mellandagsrea ;)
 
Lucky verkar lite tjurig då han inte fått kommit ut och galoppat något. Tror inte han fattar att vila ska vara kul :p
Men nu får han hålla sig till den 25 januari då min hovslagare kommer. Då kan vi sen börja sätta igång allt igen. Jag längtar!
Jag fick Pether Marknes bok i julklapp som just nu är min bibel, läser den så fort jag får tid. Han är så inspererande och så cool. Skulle gärna vilja träna åt honom!
 
Just nu försöker jag få tag i en veterinär som kan ge Lucky sin vaccination. Inte helt lätt måste jag säga! Väldigt drygt då dem inte kan svara på telefonen eller höra av sig då man lämnat meddelande -.-