One day to go

Börjar förbereda mig nu att flytta till Skåne en månad! Jag hoppas verkligen att jag kommer att trivas och att jag funkar i gänget! Jag försöker att inte förvänta mig något för det brukar alltid sluta dåligt då. Men jag känner mig riktigt taggad att få börja jobba, jag känner att det kryper i fingrarna och ser faktiskt framemot att få börja putsa på sadlar och träns och få känna att man gör nytta igen! Låter kanske lite skumt men att inte ha arbetat med hästar nu på ASLÄNGE ( sen i somras ) så vill jag tillbaka och träffa sötnosarna och jobba!
 
Jag ringde Sunnys ägare i söndags och berättade att jag flyttar ner på onsdag, hon vart glad för min skull men tyckte förstås att det var tråkigt också. Jag tyckte det kändes hemskt att tänka tanken att lämna den där vackra skimmel som jag fastnade så fort för. Men jag är välkommen att komma och rida henne då jag är hemma vilket jag blev så glad över! :D 
 
Måste bara få skryta lite då jag blev så glad att det har gått en månad på det nya året och jag redan fått tre jobb erbjudande! My hörde av sig om jag kunde komma tillbaka till USA och jobba i några månader. Tyvärr kände jag att jag ville hålla mig i Sverige nu ett tag. Jag fick även ett erbjudande från dem i Holland, där Chester hade sina hästar installde. Dem såg mig slita och frågade om jag ville jobba åt dem istället haha. Tyvärr tackade jag ju nej där också med tanke på att vara kvar i Sverige. Sedan hörde Sarah av sig xD haha, hon hade problem på sitt nya jobb i Wellington och frågade om jag kunde komma. 
Sen ansökte jag ju till Grevlunda och fick jobbet. Det känns jättebra! Jag är faktiskt riktigt stolt just nu. Jag hoppas och ska gå in helhjärtat för mitt nya jobb och hoppas att dem kommer att trivas med mig och att jag trivs där! Håll tummarna! 
 
Boy och Senate! Vackraste hästarna <3