Home

Nu var det längesen jag skrev här men det är för att jag jobbade på Grevlunda som jag tidigare skrev och där i huset hade jag inget wi-fi därav inget bloggande.
Men nu är jag hemma igen och har mycket att skriva om. För det första så valde ju jag att inte ta jobbet där av olika skäl men jag jobbade kvar månaden ut eftersom dem behövde hjälp. 
Vi var ut i lördagskväll och firade Moa som fyllde 20 år, vi var fyra tjejer från huset ( vi alla bodde ihop) som åkte till Malmö för att festa. Vi bokade ett dubbelrum och gick ut på Etage. Vi kom tillbaka till hotellet vid fem tiden och däckade. Vaknade vid halv 11 och åt hotelfrukost tillsammans och sedan skulle Lovisa med ett tåg till Helsingborg för att grooma, Peder skulle tävla där. Men Lovisa missade tåget så vi alla hoppade in i bilen och åkte mot Helsingborg. Vi lämnade av Lovisa i Helsingborg Fältklubb och så tittade vi på omhoppningen som var precis då för att sedan åka in mot centrum och shoppade lite. Jag, Amanda och Moa hade det jättetrevligt ( trots bakis ) och hittade lite smått och gott att köpa. Vi avslutade med att äta på resturang och sedan åkte vi hemåt mot Grevlunda. 
Jag avslutade jobbet på bästa sätt. Idag körde jag hem vilket tog mig runt 6h 40 min.
Skönt att vara hemma igen! Ska dock iväg nästa måndag mot Gotland och hjälpa på Sindarve igen! Dem behövde lite extra hjälp där så jag sa att jag kunde komma över nån månad :)
 
 
Peder & Lisens hus
Danny! ( Cash In )
Bästa Diablo, 8 år, komma bli en stjärna!
Carma! 
Sigge & Dakar, hingstar.
Utsikten från stallet.
Amanda & Barack som är Grevlundas egna uppfödning. Dem är lika långa, 1,80 och Barack är bara 4 år!
Jag fick rida up på Hilly själv!
Förfestade innan vi åkte till Malmö.
Helsingborg!